Po roce jsme opět měli možnost vyrazit s kolegy na společné víkendové školení. Vzhledem k působení v mnoha lokalitách a budovách vítáme každou možnost se sejít a nejen probrat pracovní záležitosti, ale také posílit dobré vztahy v kolektivu.

V rámci projektu Pojďme na inkluzi společně! jsme se vypravili na dva dny do hotelu Energetic v Rožnově pod Radhoštěm, kde jsme absolvovali tři semináře zaměřené na psychohygienu učitelů a předcházení syndromu vyhoření. Paní školitelky byly nejen věcné a praktické, ale i zábavné.

A i když tentokrát počasí nebylo tak přívětivé, bylo vyloženě aprílové, odjížděli jsme z hotelu v duchu slov z listiny k slavnostnímu otevření hotelu v roce 1960: „…nechť se odtud na svá pracoviště vracejí všestranně odpočatí a posílení pracovníci s odhodláním vynaložit ještě větší úsilí na veliké a smělé úkoly naší nové epochy.“

další info na stránkách projektu

Střední škola Odry

Jsme střední škola zaměřená na tzv. službové obory. Pokud tě baví práce s lidmi a máš šikovné ruce, jistě si u nás vybereš. Kreativitu uplatníš jako KADEŘNÍK, cit pro druhé jako MASÉR, pokud jsi spíše technik, bude tě bavit AUTOMECHANIK a pokud jsi v kuchyni jako doma, bude z tebe skvělý KUCHAŘ-ČÍŠNÍK. Teoretický výuka probíhá v Odrách nebo Vítkově, praxe jsou v Kopřivnici, Novém Jičíně, Odrách, Vítkově a Vítkově-Podhradí. Pokud bydlíš dál, nemusíš dojíždět, ale můžeš se ubytovat na Domově mládeže.

EU